Lessen


 

 
 

Lessen bij de Weideruiters 

 

 

 
De Weideruiters organiseren een gevarieerd aanbod van lessen. Zowel voor dressuur- als springliefhebbers en voor menners zijn er wekelijks lessen.
 
Lessen & Instructeurs:
Maandag

18:00-20:00 Pony's Dressuur/springen
20:00-21:00 Paarden Dressuur


Leanne Koetsier
Leanne Koetsier


Dinsdag
19:30-20:30 Paarden Dressuur

Savannah Pieters


Woensdag

10:00-11:00  Paarden Dressuur


 
Savannah Pieters
Caroline Wietzes

 
16:00-16;30 Bixe lessen 
18:00-20:00 Pony's Dressuur/springen


Leanne Koetsier

Donderdag
19:00-20:00 Western lessen Roos Knip
Vrijdag

19:00-20:00 IJslander les
De even weken
Voor vragen m.b.t. de lesindelingen kunt U contact opnemen met Danielle Benjamins 06 - 46 20 43 25


Mijn naam is Leanne Koetsier. Ik ben sinds oktober 2016 verantwoordelijk voor de dressuur- en springlessen op de maandag- en woensdag avond.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Nederlandse Hippische Beroepsopleiding instituut in Deurne. Hier heb ik mijn Horse & Business diploma behaald, evenals mijn instructeurs diploma. Gedurende mijn opleiding en stages ben ik zeer Allround opgeleid.

Op dit moment volg ik de opleiding Commerciële Economie met als specialisatie Horse Business Management aan de Stenden Hogeschool. Naast mijn studie besteed ik veel tijd en aandacht om mij als ruiter en instructeur te blijven ontwikkelen.

Uit het lesgeven aan jong en oud, van beginner tot gevorderde, haal ik veel voldoening.

Bij mij staat plezier voor zowel ruiter als paard voorop. Mijn streven is iedere combinatie op een passende manier en door middel van een verantwoorde methode zijn/haar doel te laten bereiken. Mijn dag is dan ook compleet als lesklanten weer tevreden naar huis gaan.”

***************************************************************************************************
Savannah Pieters

 

Hoewel ik ben opgeroeid op een paardenbedrijf en ik als kind altijd al in het zadel te vinden was, werd mijn interesse in de dressuursport pas echt aangewakkerd toen ik in 2000 Anky van Grunsven en Bonfire goud zag winnen op de Olympische Spelen in Sydney. Ik, als negenjarige meisje, besloot dat ik dat ook wilde. 

Ik was pas veertien jaar oud toen ik Z2 dressuur bij de paarden startte en twee jaar later volgende mijn debuut bij de Subtop. In dat jaar ben ik eveneens begonnen aan de Masterclass in Deurne (een twee jaar durende opleiding voor (inter)nationaal rijdende ruiters), waar ik mijn instructeursdiploma heb behaald. Ook in datzelfde jaar, 2007, kreeg ik de driejarige merrie Zodea van mijn ouders. Ik heb haar zelf opgeleid en de nodige successen met haar behaald in de Lichte Tour. Zij heeft me eigenlijk gevormd tot de amazone die ik nu ben.  

Inmiddels ben ik 25 jaar oud en sinds drie jaar werkzaam als ZZP-er. Ik richt me voornamelijk op het trainen en uitbrengen van paarden, het geven van lessen en daarnaast ben ik ook als freelance journalist werkzaam bij De Paardenkrant-Horses.nl. Met de tienjarige Vivaldi-zoon Caesar heb ik twee zeer geslaagde jaren achter de rug en momenteel ben ik hem aan het voorbereiden op de Grand Prix. Het uiteindelijke doel is om hem internationaal te starten. 

In mijn rijden, en ook bij het lesgeven, staat harmonie tussen ruiter en paard voorop. Ik streef ernaar om op een zo vriendelijk mogelijke manier zo veel mogelijk uit een paard te halen. Rechtgerichtheid en een paard dat fijn over de rug gaat vormen daarbij de rode draad in de trainingen.  
Lijkt het je leuk om een keer geheel vrijblijvend een proefles te volgen?

Neem dan contact op met Danielle Benjamins 06-46 20 43 25