Wedstrijden

Wedstrijden
Het gehele jaar door worden er diverse wedstrijden georganiseerd. Voor en door jong & oud in verschillende disciplines.
 
Op de Homepage van onze vereniging wordt dit bijgehouden en kunt u in één oogopslag zien, wat er allemaal op het programma staat. Opgave kan via Startlijsten.nl of mail je inschrijving direct naar de vereniging o.v.v.: naam ruiter, naam paard/pony (cat.), startpas nummer, welke klasse en aantal proeven.
 
Dit alles wordt voorbereid en uitgevoerd, door de wedstrijdcommissie die de hele Wedstrijd organisatie op zich neemt met hulp van  vrijwilligers en leden. Zonder die inzet is een dergelijk programma niet mogelijk.
 

 
 
 Ook het tonen van het paspoort met de inentingen wordt weer strikter gehanteerd. Afgelopen wedstrijden bleken er toch meerder combinaties de inentingen niet op orde te hebben. Gelukkig liet de jury het starten toch toe, maar niet alle juryleden/organisaties zullen zo coulant zijn. Controleer voor je je opgeeft of je inentingen op orde zijn!
 
 
Foto gemaakt tijdens Clinic Feestweek Hollandscheveld

 

 

 
Als afsluiting van het outdoorseizoen wordt het Clubkampioenschap georganiseerd, hier strijden de clubleden voor de titels.
Clubkampioen Paarden
Clubkampioen Pony's
Clubkampioen Bixie
Clubkampioen Menners
 
 
 
Officiële wedstrijden
Met de komst van onze nieuwe grote rijhal worden er diverse officiële wedstrijden georganiseerd, zowel indoor als outdoor. 
 
Vraagprogramma's (6) OPgave via MijnKNHS.nl
za
20-06-2020Paarden en Pony's
DressuurElimDressuur Po-Pa 

za
20-06-2020Paarden en Pony's
DressuurElimOefenwedstrijd - zonder winstpunten 
za
27-06-2020Paarden en Pony's
DressuurElimDressuur po-pa
za
17-10-2020Pony's
BixieElimBixie dressuur en springwedstrijd
za
14-11-2020Pony's
BixieElimBixie dressuur en springwedstrijd
za
19-12-2020Pony's
BixieElimBixie wedstrijdMeer
 


Op de Homepage en op www.startlijsten.nl kun je alle wedstrijden vinden. Ook hangen de opgavelijsten voor de diverse wedstrijden op de prikborden in de hal van de rijvereniging.