Ingezonden Wedstrijdverslagen

Verslag Jolanda ten Caat, combi wedstrijd Marathon Ane.

Zaterdag 10 oktober 2015 hebben een aantal menners van de weideruiters meegedaan aan de combi wedstrijd Marathon Ane. Lennard van Slochteren met zijn paard Tommy mocht een eerste prijs in ontvangst nemen in de hobby klasse dressuur.Melissa ten Caat met haar tweespan Tamme en Beauty mocht twee eerste prijzen in ontvangst nemen voor zowel de dressuur en vaardigheid in de klasse B en L.Ramon Oosterveld mocht in de marathon met zijn tweespan Silvester en Jaquar een eerste prijs in ontvangst nemen .We kunnen weer terug kijken op een succes volle dag, en een schitterende afsluiting van het outdoor seizoen. Organisatie bedankt voor deze prachtige combi wedstrijd het is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

 


Verslag van Cissy Otten, 2e in de Bixie-competitie.

Graag stellen we onze Weide-amazone Cissy Otten aan U voor. We hebben zulke mooie foto's ontvangen en Cissy rijdt Bixiewedstrijden, AA Dressuur met haar mooie pony Langewiek's Laida.Samen zijn ze dus tweede geworden in de Bixie competitie! Prachtige prestatie van deze mooie combinatie. Ook op de andere wedstrijden gaan ze als een speer! Ga zo door topperts :-)

 



Verslag van Erna Moorlag, Kampioenschap District Noord Mennen.

Supertrots en blij ben ik ( en dan spreek ik denk ik namens alle menners) om als lid van MV de Weideruiters zulke goede resultaten neer te zetten op een werkelijk overvol kampioenschap.Het was een dag met mooi weer en mooie resultaten! Voor onze vereniging hebben we 8! afvaardigingen weten te bemachtigen. Hier zaten voor meerdere proeven ook zeker 1e plaatsen bij.
Voor Ramon Oosterveld was het helaas een niet zo geslaagde dag en behaalde overal net niet de nodige scores om door te mogen naar het NK... Voor Willemien Odink, Femke ten Kaate, en Melissa ten Caat zat er wel een ticket voor het NK in, voor Melissa waren er zelfs 3 tickets bij, 1 dressuur en 2 voor vaardigheid! Femke en Willemien behaalden beide één ticket voor de dressuur. Ik zelf wist ook 3 tickets te bemachtigen, met het enkelspan paarden dressuur en 2 met mijn span in zowel de dressuur als vaardigheid, waarin de pony's in beide disciplines Kampioen werden! Voor mij was de vaardigheid titel een speciale titel omdat dit mijn 10e kampioenstitel was met dit span :-)


Onze scores waren niet gelukt zonder de hulp van onze toegewijde instructrice Janna Moorlag, super BEDANKT hiervoor!


We gaan ons 200% inzetten aanstaande zaterdag op de Hippiade om daar weer mooie plaatsingen te behalen. Een mooie dag ervan maken gaan we sowieso doen ongeacht de scores! Melissa en ik vertrekken a.s. vrijdag al vanwege de vroege start zaterdag, de rest volgt ons zaterdagochtend.


We wensen de ruiters namens de mengroep veel succes de weken erop in Ermelo!!


Groetjes Erna Moorlag.