Wedstrijduitslagen Weideruiters

24 juli 2016 District Kampioenschap Noord

De eerste tickets voor de NK's zijn binnen.Willemien Odink mag zich maar liefst TWEE keer kampioen van het district noord noemen zowel dressuur klasse M en vaardigheid klasse ZZ. Melissa ten Caat mag de titel reserve dragen kampioen tweespan klasse L vaardigheid. 
Erna Moorlag is derde geworden in de klasse L vaardigheid en heeft hier haar ticket voor het NK. Bij de dressuur is ze 6e geworden, eerste reserve voor het NK.
Femke ten Kaate is 4e geworden in de vaardigheid klasse Z. Het was voor de menners en de pony s een lange warme dag , maar het resultaat is schitterend. 4 tickets voor het NK te Ermelo op 20 augustus.Iedereen gefeliciteerd met deze top presentatie!


27 februari 2016 district kampioenschappen dressuur.

Een aantal menners hebben zaterdag 27 februari mee gedaan aan de district kampioenschappen dressuur. Deze werd gehouden bij de Sunrice stables te Assen.
In een sterk deelnemers veld streden de menners om de titel.
Helaas heeft niemand van onze vereniging deze titel in de wacht kunnen slepen, wel heeft Melissa ten Caat een vierde prijs in ontvangst mogen nemen.
De uitslagen zijn als volgt:

Mellissa ten Caat met tweespan pony klasse L Tamme en Beauty 4e plaats
Erna Moorlag met enkelspan pony klasse B Zizi een 9e plaats
Erna Moorlag met enkelspan pony klasse B Boy een 10e plaats
Melissa ten Caat met enkelspan pony klasse L Tamme een plaats
Melissa ten Caat met enkelspan pony klasse L Beauty een 4e plaats
Willemien Odink met enkelspan pony klasse M Moonlight een 3e plaats

29 augustus Hippiade 2015 NK Ermelo.

Nicky Snippe en Lynn Arends. Wat kunnen jullie trots zijn. Wij zijn het wel! Deze twee jongedames hebben gereden op het NK in Ermelo. Nicky had een balkje in de M. Lynn had twee balkjes in de L. Jammer? Voor jullie gevoel vast wel, maar wat een FANTASTISCHE prestatie!!

 


Hippiade augustus 2015!

Erna Moorlag - Nederlands Kampioen!
Willemien Odink - Reserve Kampioen!
Ramon Oosterveld - Brons!

Verslag Janna Moorlag

Na een "bewogen " weekend kom ik maar 's met een update van mijn kant...zaterdag op de NK in Ermelo. ..5 leerlingen afgevaardigd en 10 tickets...zowel in de dressuur als vaardigheid...Na een grondige voorbereiding. .tent op gezet op vrijdag..paarden op stal..parcours verkennen voor de vaardigheid een gezellige avond en slapen...klaar voor een spannende dag...behalve Erna Moorlag natuurlijk ook de anderen zoveel mogelijk geprobeerd te helpen en te kijken...lukte helaas qua tijd niet altijd...


Ik kan zeggen dat ik onbeschrijfelijk trots ben op de Weidemenners...Femke ten Kaate die niet in de prijzen zat maar heeft gestreden voor wat ze waard was! 

Ramon Oosterveld die last minute nog tickets kreeg ...rijdt een fantastische technisch zeer zware vaardigheid en neemt BRONS mee naar huis! 

Melissa ten Caat die een geweldige prestatie neerzet door een prachtig lint mee te nemen in de vaardigheid met Beauty! Ook het span liep een goede plaatsing.. 

Dan Willemien Odink..tjonge jonge..Na het roer twee weken geleden om te hebben gegooid in onze training zet ze een top proef neer! Zo gewaagd en vol lef dat ze juist NU rijdt als nooit tevoren! In een sterk veld mag ze zich RESERVEKAMPIOEN hippiade 2015 noemen!!!! Dat was wel wat traantjes waard! Zooo trots ben ik op haar! 


Erna Moorlag start eerste het span in de vaardigheid..iets te behouden maar wel foutloos dus een 6e plaats..dan met Fandango...Na een wat gespannen eerste proef een spetterende 2e. En een mooi lint met een 4e plaats in de erering als resultaat!! Als laatste het tweespan pony's in de klasse L...Twee fantastische proeven in een sterk deelnemersveld...Na gelukkig niet al te lang wachten het geweldige nieuws dat we KAMPIOEN VAN NEDERLAND zijn geworden!!!! Wat een dag en wat een menners!!! 


Ik bedank jullie allemaal voor jullie fantastische inzet qua training...en teamgeest...Iedereen was er tot het eind!!! Jullie kunnen trots zijn op jezelf...gestreden voor wat je waard bent...Met en zonder prijs!!!! Bedankt Weidemenners en tot donderdag maar weer!!

 
De Weideruiters waren weer goed vertegenwoordigd op de Drentse Kampioenschappen / Kampioenschap District Noord. Er zijn uitzonderlijk goede prestaties neergezet!

Springen Pony's 2015

Lynn Arends, klasse L - Reserve kampioen en door naar het NK
Nicky Snippe, Klasse M - Drents Kampioen en door naar het NK

Louise Guichelaar, Fabienne Koster, Anouk van der Vinne, Emma Guichelaar, Mariska Oosterveld en Sanne Martens wisten goed te presteren maar gaan niet door naar het NK.

 


Dressuur pony's 2015
Louise Guichelaar (L1) en Inge Oelen (M1) wisten de finale te behalen. Inge bemachtigde een uitstekende 3e plaats en is hiermee net niet door naar het NK.

Naast deze beide, wisten ook Iris Pekel, Sanne Martens, Fabienne Koster, Emma Guichelaar, Anouk Snippe en Mariska Oosterveld de Weideruiters weer goed op kaart te zetten!

Dressuur Paarden 2015
Melissa Vuurpijl, Amanda Bosman, Sabine Winters, Marielle Lunenborg en Gonnie Oelen waren helaas niet door, maar goede prestatie dames!

Mennen 2015

Ook hier een rij aan deelnemers waar we met recht trots op zijn!

Erna Moorlag, Kampioen L Dressuur en Kampioen M Vaardigheden. Tevens derde plaats klasse B Paarden enkelspan. Wat een fantastische prestatie!

Melissa ten Caat, Reservekampioen B Dressuur en derde plaats  L Vaardigheden.

Willemien Odink derde plaats L Dressuur.
Femke ten Kaate derde plaats M Dressuur.
Geweldig gepresteerd en allemaal door naar de Hippiade op 22 augustus!
Ook Ramon Oosterveld reed een prima ronde, maar is helaas niet door.


 Iedereen gefeliciteerd en we wensen degene die door zijn heel veel succes en plezier op het NK!Oude resultaten/ Archief

Clubkampioenschap 2014
27 september j.l. was het weer tijd voor het jaarlijkse Clubkampioenschap.
Opsomming van onze Clubkampioenen 2014:
Bixie: Anouk Snippe
Pony's: Nicky Snippe
Paarden: Jos Voorzanger
Mennen: Femke ten Kaate
 
Onderlinge wedstrijd pony's en paarden 10 november 2012
Via onderstaande link kunt u de uitslagen van deze dag inzien.
Uitslagen Onderlinge wedstrijd 10 November
 

 
Dressuurwedstrijd pony's en paarden 13 oktober 2012
13 oktober j.l. was de primeur de eerste officiële indoorwedstrijd in onze nieuwe rijhal. Dit was echt een succes, nu beide rijhallen in gebruik genomen konden worden. Het was een gezellige dag met een leuke opkomst. Zo ook deden er natuurlijk eigen clubleden mee, waarvan een aantal ook leuk in de prijzen vielen.

Z-viertal weideruiters 2010
Ook dit jaar is het Weideruiters 4-tal, uitkomend in de klasse Z, weer hard aan het trainen. Vorig jaar is dit zelfde 4-tal ook van start gegaan.
Degene die in dit Z-4-tal meerijden zijn: Jolien Hoorn met Hidde (Z1),
Karla Bos-Veuger met Nienke (Z1), Lammie Timmerman met Tiësto (Z1) en Laura van den Belt met Napoleon (Z2).
 
25 juli hebben zij meegedaan in Exloo, hier behaalden ze 156 punten en 164 punten een totaal van 320 punten, deze proef werd door 2 juryleden beoordeeld (wat gebruikelijk is in de afdelingsdressuur, maar natuurlijk ook extra spannend).
 
Tijdens de Regiokampioenschappen (Drentse Kampioenschappen) in De Wijk, moeten ze op vrijdag 13 augustus de beslissende proef rijden.
 
 
 
 
 
**Onder Fotoalbum, kunt u nog een paar foto's bekijken van dit 4-tal